Académie Scientifique de Beauté Paris

Er wordt behandeld met het gerenomeerde cosmeticamerk Académie Scientifique de Beauté Paris. 
De samenstelling is op basis van natuurlijke ingredienten en is dierproefvrij, tevens wordt acadé​mie steeds meer vegan.

Academie is een instituutsmerk gespecialiseerd in expertbehandelingen. Het heeft tevens een zeer compleet scala huidverzorgingsproducten om elke huidconditie te behandelen thuis en aan elke huidbehoefte te voldoen.  

Over académie Scientifique de Beauté Paris

Académie Scientifique de Beauté is in 1926 opgericht door de apotheker Georges Gay. Zijn hoofddoel was het ontwikkelen van een huidverzorgingsprogramma dat iedereen zou schikken. In 1928 creeerde hij de « Académie » Beauty Salon in het hart van Paris, destijds het allereerste opleidingsinstituut voor schoonheidsspecialisten. Dit Franse, onafhankelijke familiebedrijf ontwikkelt, produceert en commercialiseert al meer dan 80 jaar producten van een zeer hoge kwaliteit. Académie Scientifique de Beauté is een dynamisch bedrijf dat momenteel gerund wordt door de kleindochter van de oprichter George Gay. 

De producten van Académie Scientifique de Beauté worden uitsluitend via schoonheidssalons en spa's gedistribueerd in 62 verschillende landen. Vanaf de oprichting in 1926 is dit merk verantwoordelijk voor vele wetenschappelijke ontdekkingen en uitvindingen waarvan tot op de dag van vandaag nog altijd dankbaar gebruik gemaakt wordt, zoals de allereerste zonnecreme, de eerste cosmetica met collageen, de eerste zelfbruinende creme en de eerste milk met een stabiele emulsie (waarvan de formule tegenwoordig door elk cosmeticabedrijf gebruikt wordt). 

Het voornaamste doel van Académie Scientifique de Beauté is het voorzien in een huidverzorgingsprogramma dat geschikt is voor elke persoon ter wereld en dat beantwoordt aan elke huidbehoefte, dankzij het Wetenschappelijk Concept voor Schoonheid in 3 fasen.