Home Info Behandelingen Specialisaties Contact Cadeaubonnen
Manicure

Bij Avanti bent u voor een manicure in goede handen! Iedereen wil graag verzorgde handen met sterke, mooie nagels hebben. Uw handen zijn uw visitekaartje. Waar u ook bent en wat u ook doet uw handen zijn altijd "in the picture".
Basis manicure

Allereerst worden de nagelriemen losgemaakt en verzorgd. Vervolgens worden uw nagels in de gewenste vorm gevijld. Desgewenst kunt u uw nagels laten lakken of polijsten, zodat ze mooi glanzen.

Uitgebreide manicure

Na een basis manicure volgt de paraffine handpakking. Desgewenst kunt u uw nagels laten lakken of polijsten.

French manicure

Als u uw nagels op een hele natuurlijke manier gelakt wilt hebben, kunt u kiezen voor een 'French manicure'. Allereerst wordt er een lichte natuur-lijke basislak aangebracht. Vervolgens wordt het nageluiteinde parelwit geaccentueerd en gaat er een lichte topcoat overheen, waardoor de natuurlijke kleur van de nagels wordt versterkt.

Paraffine handpakking

Allereerst wordt er een colageen-lotion aangebracht. Daarna worden uw handen gedompeld in de warme paraffine en verpakt met folie en handwanten. Doordat de paraffine warm is en de huid afsluit ontstaat er een natuurlijke hydratatie. Hierdoor wordt de colageen-lotion extra goed opgenomen. Met als resultaat: goed verzorgde en zeer zachte handen!

Een handpakking kan goed worden toegevoegd als extra tijdens een gezichtsbehandeling.Print deze pagina uit.
Download de prijslijst.