Home Info Behandelingen Specialisaties Contact Cadeaubonnen
Bedrijfinformatie & Info

Avanti huidverzorging
is een professioneel schoonheidsinstituut te Arnhem. Zowel man en vrouw kan er terecht voor o.a.: gezichts- en lichaamsbehandelingen, bruidsarrangementen, manicure en make-up.
Daarnaast worden er ook specialistische en huidtherapeutische behandelingen aangeboden.

Ook aan de binnenkant wordt gedacht bij Avanti huidverzorging d.m.v Herbalife. Dit kan in de vorm van aanvullingen op uw voeding d.m.v voedingsuplementen. Gezond afslanken met intensieve persoonlijke begeleiding behoord ook tot de mogelijkheden.

Saskia Smits werkt ruim zeventien jaar met veel plezier en voldoening in dit vak, de diversiteit aan mensen en mogelijkheden maken het vak mooi en bijzonder. Opleidingen, jaarlijkse bijscholingen, het gebruik van verschillende cosmetica merken, alsmede de nieuwste apparatuur zorgen ervoor dat ze u zo goed mogelijk van dienst kan zijn.

Avanti huidverzorging is lid van de branche organisatie ANBOS en van de Sectie Voortgezet Opgeleiden. Er wordt gewerkt volgens de HAM-code wat staat voor HygiŽne, Arbeidsomstandig-heden en Milieu. Dit betekend ook voor u de zekerheid van veiligheid en professionele aanpak.

Vergoedingen

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten die gepaard gaan met specialistische behandelingen, afhankelijk van de polisvoorwaarden. De volgende behandelingen kunnen hiervoor in aanmerking komen:

Camouflage
Manuele Lymfedrainage
Elektrisch ontharen
Acne

Avanti huidverzorging is een erkend ziekenfondsspecialist.

Zie Avanti's praktijk

  

 Print deze pagina uit.
Download de prijslijst.