Home Info Behandelingen Specialisaties Contact Cadeaubonnen
Camouflage


Veel mensen hebben last van een litteken (brandwonden), pigment-afwijkingen (bijv. vitiligo), wijnvlek, tatoeage etc. in het gezicht en/of op het lichaam. Voor veel mensen kan dit een belemmering beteken voor het functioneren in het dagelijks leven. Het niet naar buiten willen, moeite hebben met sociale contacten of het niet naar zwembaden en sauna durven gaan.
Hoewel cosmetische chirurgie kan helpen het litteken of oneffenheid te verminderen blijven er vaak delen van de plek zichtbaar.

De behandeling


Voor het mengen van de juiste kleur wordt er gekeken naar het gezonde huidsdeel. Deze wordt aangebracht op het te behandelende deel. Het aan brengen van de camouflage gaat met een speciale techniek en door middel van daarvoor ontwikkelde producten. Houdbaarheid en vochtbestendigheid zijn duidelijke eigenschappen van deze producten. Het doel van de behandeling is om u aan te leren deze produkten op de juiste wijze aan te brengen.
In het begin wordt het voor u thuis oefenen en bij een vervolg afspraak gaan we samen kijken hoe dat gaat en krijgt u weer nieuw tips totdat u het helemaal zelf kunt!!

Vergoeding

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten.

Zie Bedrijfsinformatie

Print deze pagina uit.
Download de prijslijst.