Home Info Behandelingen Specialisaties Contact Cadeaubonnen
Acne

Iedereen kent wel de huidproblemen die zich tijdens de puberteit voordoen. Door een hormonale verandering (mannelijke androgenen hormonen) wordt de talgklier vergroot en geactiveerd, met als gevolg een vet glimmende, onreine huid. Doorgaans normaliseert zich het huidbeeld na de puberteitsfase weer. Bij ernstige onzuiverheden van de huid blijven echter levenslang littekens achter. Daarom is het verstandig, vroegtijdig met de juiste verzorging van de huid te beginnen, om de vorming van littekens te voorkomen. Huidproblemen, mee-eters en puistjes zijn echter niet alleen een puberteit verschijnsel. Miljoenen mensen lijden ook nog na de puberteit onder duidelijk zichtbare huidproblemen. Hierbij spelen tal van factoren een belangrijke rol.

Wat is Acne?


Acne is een van de meest voorkomende huidziekten, 85% van de jongeren tussen 14 en 25 jaar heeft er last van, maar ook op latere leeftijd kan het voorkomen.
Acne is een chronische puistvormige ontsteking van ophopend talg in de talgklieren. Het komt het meest voor in het gezicht, de nek, borst en schouders. Vroegtijdige behandeling en de juiste verzorging van de huid is een goede manier om dit te voorkomen.

 

Oorzaken

Hormonaal (puberteit/hormoonbehandelingen)
Allergie (cosmetica/voeding/stoffen etc.)
Voeding algemeen
Erfelijkheid (zie vaak ouders)
Overmatige verhoorning van de huid

Behandeling

Avanti huidverzorging
werkt volgens de Hayoun-methode

Hoe werkt de Hayoun-methode?

Veel onderzoek heeft uitgewezen dat alleen uitwendige behandeling bij ernstige huidonzuiverheid en puistjes maar voor korte tijd een verbetering laat zien. De eigenlijke oorzaak wordt in dit geval niet bestreden. Hayoun heeft gedurende vele jaren van research de succesvolle 7-componenten-methode tegen huidonzuiverheden ontwikkeld die effectief van twee kanten werkt: De methode werkt in- en uitwendig.Deze 7 componenten zijn:

5 op elkaar afgestemde producten voor effectieve huidverzorging en dieptereiniging bij u thuis.

Deskundig advies en intensieve behandeling in de praktijk.

Het voedingsplan; want door de juiste voeding zal de talgproductie verminderen en ook van binnenuit de behandeling worden ondersteund!! Veel water drinken is belangrijk.

Alleen gebruik van alle componenten garandeert u een duidelijk zichtbaar en langdurig succes.

Soms wordt de huid eerst behandeld met een speciale peeling met afschilferend effect. Daarna kan de verwijdering van de pustels en comedonen beginnen. Een behandeling duurt een uur, waarin intensieve reiniging plaats vindt met daarna een masker dat het laatste talg, vuil en lymfevocht omhoog haalt.

Behandelduur

De behandeling gaat in de vorm van een kuur. Na een aantal behande-lingen treedt er al zichtbare verbetering op. De behandeling is in het begin wekelijks en afhankelijk van de resultaten zal de totale behandeling 3 maanden tot een jaar gaan duren. Er wordt onderscheid gemaakt tussen het acne-vrij maken van de huid, en eventuele nabehan-deling. Dit is afhankelijk van bijv. de hormonale huishouding waardoor de acne kan terugkomen.

Motivatie, consequent komen en enthousiast meewerken dragen bij aan een goed resultaat. Voor de cliŽnt een intensieve periode die zeker beloond wordt!

Nabehandeling kan met een lagere frequentie worden uitgevoerd.

Vergoeding

Er zijn zorgverzekeraars die gedeeltelijk of geheel de kosten vergoeden.

Zie Bedrijfsinformatie

Print deze pagina uit.
Download de prijslijst.